fbpx

Ansvarlighed

Socialt ansvar

Hos Airskin Denmark er der en klar bevidsthed om og forståelse for den følsomhed, der kan opstå i forbindelse med processen i at finde den helt rigtige hårløsning til kunden.

Derfor er det essentielt at vi giver den enkelte kunde den bedste oplevelse muligt, i trygge rammer, hvor professionel rådgivning og fortrolighed suppleres med empati, støtte og respekt for den enkeltes situation. Vi har kunden i fokus og ønsker at imødekomme alle bekymringer, frustrationer, glæder og lignende med ovenstående værdier som fundament, for at sikre tryghed fra start til slut.

Dette kommer blandt andet til udtryk ved kundens mulighed for selv at styre hvor stor grad af privatliv der ønskes under konsultation, opmåling og tilpasning af sin hårløsning. Vi har et åbent og hyggeligt salon område hvor både paryk og andre frisør-kunder behandles, herunder klippe-, farve- eller extensionskunder. På denne måde kan ønsket om en behagelig behandling, som hos en traditionel frisør imødekommes. Ønskes en total privat service, har vi et aflukket rum, alene med dette formål. Her kan kunden i ro og mag afprøve forskellige parykker, få taget opmåling til specialfremstillet paryk eller blot få en uforpligtigende konsultation. 

Oplever kunden efterfølgende spørgsmål, står vores team klar til opfølgende support, da vi ønsker en god oplevelse gennem hele processen, hvilket derfor også vil betyde efter endt køb, f.eks. i forhold til spørgsmål vedrørende vaskeanvisning, anvendelse af produkter eller yderligere tilklipning.

Vi går op i vores kunder og miljøet omkring os, hvorfor vi hvert år, støtter kræftens bekæmpelse, og derudover løbende laver awareness content på vores sociale medier for at skabe let adgang til information om hårtabsårsager som Alopecia.

Klimamæssigt ansvar

Udover dette, går vi op i klimaet omkring os, hvorfor vi efterstræber at minimere vores miljømæssige aftryk. 

Dette kommer blandt andet til udtryk ved at vores forsendelsespakker er FSC-certificeret, og at vi er ved at undergå en digitalisering af administrative processer, for at minimere forbrug af papir og andre kontorartikler. Derudover for at effektivisere processerne, for at kunne øge værdiskabelsen hos os og hos kunderne.

Vi har en målsætning om på sigt, at øge vores indsats inden for klimamæssigt ansvarlighed, og vil kontinuerligt holde hjemmesiden opdateret inden for emnet i ønske om at holde høj grad af transparens hos Airskin Denmark.

Persondata ansvar

Hos Airskin Denmark forpligter vi os til at behandle vores kunders oplysninger med stor diskretion, og opbevarer kun nødvendige oplysninger jævnfør datatilsynets regulering om behandling af persondata fra 2018. 

Vi forpligter os til kontinuerligt at holde os opdateret på persondatalovgivning, og andre relevante lovgivninger, og imødekommer registreredes rettigheder inden for disse.