fbpx

UDTALELSER FRA KUNDER

AIRSKIN PARYK

Det største problem, med at finde en god paryk, har været at finde nogle som sad godt fast. Så man ikke skulle begrænse sig selv i hverdagen, samt at finde en som så naturlig ud.Det er to kriterier, som er svære at opfylde da parykken bl.a. ikke har noget hår at sidde fast i. Hvilket I nok også selv har oplevet.

Men sidste år fik jeg heldigvis kendskab til en ny paryk, som hedder Air skin.✨Det specielle ved en Air skin paryk er, at den bliver speciel lavet til dig, det vil sige, at du får lavet et aftryk at dit hoved og så bliver den lavet så den passer til dine behov.

Derudover så fungerer den bedst på personer uden nogen form for hår, for den suger sig fast til hovedbunden. (Det kan minde lidt om de badehætter som svømmere har på). Sugefunktionen gør det muligt for dig at GØRE LIGE DET DU HAR LYST TIL. Du kan bade med den uden den falder af. Du skal ikke være bange for, at dit hår flyver af hvis du skal i forlystelsespark 🎢. Du bliver altså på ingen måder begrænset i din hverdag. Og skulle du komme i nærheden af små børn, så skal du ikke være bange når de river dig i håret, for det vil ikke falde af.

Og sidst, men ikke mindst så er den så naturlig, at folk vil tro du lyver når du siger du har paryk på. De ovennævnte ting, er kun et uddrag af hvad jeg har oplevet efter at have gået med denne paryk. Og hvordan den har gjort det muligt for mig at leve mit liv fuldt ud igen. 

Cecilie

Alopecia Universalis

AIRSKIN parykken er så let og luftig at have på, at jeg ikke længere får udslæt i baghovedet på grund af min paryk. Personligt er det den mest realistiske paryk jeg har haft, venner der ikke har set mig siden jeg var lille, kan være i tvivl om det er mit eget, hvilket er skønt 🌻💫.

Det er vigtigt for mig at finde de rette produkter og de rette mennesker at samarbejde med for at få den bedste oplevelse ved frisøren. Jeg har gået ved mange forskellige, nogle har været for gamle, andre var for nye i alopecia faget.

Det er vigtigt for mig med alopecia, at jeg kommer til en frisør der passer til mig. En frisør der ikke har ondt af mig, men en som vil hjælpe med at finde den bedste løsning.

Det er vigtigt for mig at det ikke bliver set som et tabu, og at jeg ikke kommer ind og bliver behandlet anderledes end andre kunder.

Jeg har været rigtig glad for at være ved Søndergaard hos AirSkin Denmark. Jeg manglede kombinationen af gode frisører, et produkt som jeg har det godt og trygt med, samt at det var tæt på min hverdag. Det gav i mig ved at være lokaliseret i Odense, være til rådighed når man havde spørgsmål og hjalp med kontakten til kommunen. Jeg har altid fungeret bedst med yngre frisører, og har fundet en tryghed og et godt samarbejde med Mie fra Søndergaard Hair design. 

 

Maja

Alopecia Universalis

Jeg lider af Alopecia, og fik min første specielfremstillede Airskin paryk for 16 år siden.

Siden da har jeg ikke kunnet leve uden den komfort og det udseende denne type paryk giver mig. 

Hanne

Alopecia Universalis