fbpx

HÅRDONATION

Giv dit hår nyt liv - donér dit hår på tre måder

Send pr. Post

Send dit donorhår pr. post til vores salon i Odense C. Se guide nedenunder til hvordan du skal klippe dit hår, krav til længde mm.
AIRSKIN betaler selvfølgelig portoen, send os blot et billede af din pakke, mobilnummer og fragtomkostninger.
Send til info@airskindenmark.com

Besøg os I Odense

Besøg AirSkin Denmark v. Søndergaard Hair Design på Slotsgade 3, Odense C. Her kan vi klippe dit donorhår af i din ønskede længde. Dameklip koster 430 kr. og herreklip 290 kr. Derefter sørger vi for at håret bliver doneret til en af vores Alopecia kunder. Vi varetager hele processen fra donation til fremstilling, fragt og endelig udlevering af parykken.

Donér via egen frisør

Besøg én af vores anbefalede frisører hvor vi forhandler parykker, eller gå til DIN egen frisør og bed dem om at sende håret til os. AIRSKIN betaler selvfølgelig portoen, send os blot et billede af din pakke, mobilnummer og fragtomkostninger.
Send til info@airskindenmark.com

Fremgangsmåde

Tjek om du opfylder kravene og følg da nedenstående steps
Krav til dit donorhår
Tjek først om du opfylder følgende krav:
1. Dit hår afklippede hår skal være mindst 25 cm. og gerne længere.
2. Dit hår må ikke være kemisk behandlet, altså være afbleget eller permanentet.
*Vi beder om at håret er vasket, tørret og redt i gennem.


Fremgangsmåde
Følgende fremgangsmåde skal følges hvis du sender dit hår med post - vi følger samme fremgangsmåde i salonen:

1. Sæt håret op i en stor eller flere små hesterhaler med en stærk elastik, og flet derefter håret. Saml igen med en elastik.
2. Klip håret af omkring 1 cm. over elastikken.
3. Straks efter du har klippet håret bindes 1-2 ekstra elastikker om midten og bunden af hårtotten, således at denne holdes fast. Det er VIGTIGT at alle hår forbliver i samme groretning.
4. Håret afsendes med post til AirSkin Denmark, Slotsgade 3, Odense C.

*Vi anbefaler at du får en anden til at hjælpe dig med at klippe håret.

Hvordan kommer dit hår til gavn?

Vi har over 50 års erfaring med donorhår til parykker
Vi modtager med stor taknemmelighed fra vores team og kunder hårdonationer. Har du lyst til at donere dit hår, så kig endelig forbi vores salon i Odense C, kontakt os på 66 12 80 04 eller info@airskindenmark.com. Du kan også sende dit hår pr. post til vores salon (vi dækker selvfølgelig dine omkostninger herpå).

Hvordan kan mit hår komme til gavn?
Håret anvendes til at specielfremstille parykker til personer ramt af helt eller delvist hårtab. Det gælder blandt andet kunder der lider af hudsygdommen Alopecia, patienter der gennemgår kemoforløb eller personer der har mistet hele eller dele af deres hår af helt tredje årsager.

Hvad er Alopecia?
I Danmark anslås 1,7% af befolkningen at udvikle Alopecia Areata i løbet af livet, også kaldet pletskaldethed. Sygdommen forekommer også som helt hårtab på hoved og/eller krop, henholdsvis Alopecia Totalis og Alopecia Universalis. Hudsygdommen er for mange en stor omvæltning, og vi oplever ofte en magtesløshed hos patienten. Derfor lægger vi stor vægt på at skabe et trygt miljø, hvorpå kunden kan få den rette vejledning. Ligeså vigtigt er det, at den hårerstatning kunden ender med, giver den størst mulige følelse af komfort og naturlighed. Dette kan vi netop opnå med hjælp fra dig!

Hvilken forskel kan du gøre?

Udtalelser fra en kunde med en donor-paryk
Kæreste hår donor.

Jeg vil benytte lejligheden for at sige 1000 tak for at du har valgt at donere dit hår til en som mig, der ikke selv har noget. Jeg har Alopecia. En auto-immun sygdom der angriber hårsækkene. Jeg føler ikke at det er en mulighed for mig at gå uden paryk. Jeg arbejder i sundheds-sektoren. Mine patienter er i centrum, ikke mig. Er bange for at jeg hver dag skulle forklare hvorfor jeg ikke har noget hår, hvis ikke jeg brugte paryk. Den paryk der er lavet ud af dit hår er fantastisk.

Den er behagelig at have på, og den ser meget naturlig ud. Der er ingen der ser at jeg har paryk, hvis ikke de ved det. Det gør min hverdag meget nemmere, og mit selvværd meget højere, at der er nogle som dig, der tænker på en som mig.

TUSIND TAK. Med venlig hilsen Lise
Se mere
Se flere billeder under vores galleri eller på vores sociale medier, AirSkinDenmark, hvor du kan se hvordan dit hår kan anvendes til specielfremstillede parykker og toupéer.

Naturligt hår - givet eller ej

Vores vision
Hos AirSkin Denmark går vi meget op i at vores kunder skal have præcis den mængde hår de ønsker sig. Derudover er et af vores vigtigste nøgleord naturlighed. Med donorhår fra dig, kan vi opnå den mest naturlige og behagelige paryk.
Fra donorhår til hel paryk
Straks efter modtagelse af dit donorhår monteres håret i kundens udvalgte bundstykke, afhængig af, om kunden lider af helt eller delvist hårtab. Når den specielfremstillede paryk er færdig, klippes den til efter den længde og frisure kunden ønsker.

Er du blevet inspireret?

Af hjertet TAK
Vi håber meget på, at du er blevet inspireret til at donerer dit hår til et godt formål. Vi vil vi gerne sige et stort TAK for at være med til at gøre en forskel for vores kunder.

Kontakt os
Har du flere spørgsmål så tøv ikke med at kontakte os - vi er kun et opkald væk!

Tilfredse kunder