SPECIALFREMSTILLEDE Parykker

Specialfremstillede Parykker til helt og delvist hårtab og Alopecia. Her finder du vores specielfremstillede parykker i det unikke Airskin og Fineskin Design. Parykkerne henvender sig til kunder der mangler hår på hovedet. Airskin parykken henvender sig til kunder de mangler hår på hele hovedet, herunder Alopecia patienter (Alopecia Totalis og Universalis). Fineskin parykken henvender sig til kunder med både helt og delvist hårtab, herunder også Alopecia Areata kunder. Parykkerne specielfremstilles efter dine hovedmål og ønsker om frisure, farve og hår-tæthed. Klik på produkterne nedenunder for at læse mere vores Specialfremstillede Parykker til helt og delvist hårtab og Alopecia, samt se et udpluk af de farver vi kan tilbyde. Kontakt os også gerne for at høre mere.

  • SPECIALFREMSTILLEDE Parykker

    Fineskin Paryk

    FineSkin Parykken er specieldesignet af AirSkin Denmark. I modsætning til AirSkin tillader FineSkin parykken at der er lidt tilbageblivende hår på hovedet. Parykken monteres med tape rundt i kanterne.
  • SPECIALFREMSTILLEDE Parykker

    AirSkin® Paryk

    AirSkin er en unik specielfremstillet paryk i den højeste kvalitet af naturligt hår. AirSkin parykken er særligt udviklet til Alopecia patienter og andre helt skaldede parykbrugere. Bundstykket er specialfremstillet med adskillige lufthuller, der sikre at brugerens hovedbånd frit kan ånde. Parykken sidder fast med minimal eller ingen brug af tape, da den specialfremstillede paryk danner vakuum på kundens hoved.