Toupéer

Toupeer til mænd og kvinder med hårtab. Vi tilbyder modellerne Airskin Toupé, New Me Toupé samt vores Top Extension. Disse anvendes til kunder med hårtab på toppen af hovedet. Airskin modellen er fremstillet med adskillige lufthuller som sørger for at hovedbunden let kan ånde, og derudover er bundstykket fremstillet således at det danner vakuum på hovedbunden, og derfor kræver minimal eller ingen anvendelse af tape. New Me modellen påmonteres med tape. Hvis man ikke ønsker at bruge tape kan der påmonteres clips på denne model. Bundstykket er designet uden monofilament i mid-ten, og hvis man transpirerer meget anbefales da en Top Extension i stedet. Top Extension toupéen op er egnet til dem der transpirerer meget, da denne er designet med monofilament i midten. Klik på produkterne nedenunder for at læse mere om vores Toupeer til mænd og kvinder med hårtab, samt se hvilke farver vi kan lave dem i. Kontakt os også gerne for at høre mere. 

 • Toupéer

  NEW ME Toupé

   

  Bestillingsvare – Kan leveres dag til dag
  New Me Toupé til mænd, kvinder og børn i ægte hår.
  New Me er fremstillet til både mænd og kvinder som har mistet hår på toppen af hovedet. Modellen påmonteres med tape. Hvis man ikke ønsker at bruge tape kan der påmonteres clips på denne model. Bundstykket er designet uden monofilament i midten.

   

 • Toupéer

  AIRSKIN® Toupé

  Bestillingsvare – Kan leveres dag til dag.
  Standard AirSkin Toupé til mænd og kvinder i ægte hår.
  Toupéens bundstykke er fremstillet med adskillige små lufthuller, som gør, at hovedbunden frit kan ånde. Bundstykket danner naturligt vakuum på hovedbunden og kræver minimalt brug af tape. Det tynde og bløde bundstykke gør, at toupéen går i et med hovedbunden, og giver et fuldstændigt naturligt udtryk.

   

 • Toupéer

  TOP EXTENSION Toupé

  Bestillingsvare – Kan leveres dag til dag
  Top Extension Toupé til kvinder og mænd i ægte hår.
  Top Extension toupéer er fremstillet til både mænd, kvinder og børn som har mistet hår på toppen af hovedet. Modellen påmonteres med tape, men hvis man ikke ønsker at bruge tape kan der påmonteres clips på disse modeller. Top Extension er til dem der transpirerer meget, da denne er designet med monofilament i midten. Top Extension kan tilpasses til forskellige størrelser og typer af hårtab.