fbpx

VASKEANVISNING FIBERHÅR

Kan anvendes til alle hårdele i fiberhår

1. VASK I FIBER SHAMPOO

Vask håret i en god fiberhårsshampoo. Vi anbefaler Belle Madame fiberhårsshampoo. Vi anbefaler at du vasker håret i en vask. Hold i fronten af parykken under hele vasken. Når du har tilføjet shampooen, krammer du den ind i håret stille og roligt. Shampooen behøver ikke skumme, og du skal ikke rode rundt i håret, da det da vil ugle og slide unødigt på parykken.

2. TILFØJ BALSAM

Husk at tilføje balsam og lad den trække i 10 min. Denne balsam skal ligeledes være specifikt egnet til fiberhår.

3. PARYKKEN TØRRES

Ryst parykken og læg den i et håndklæde og tør/dub den forsigtigt for at få det værste vand ud.

4. PARYKKEN BØRSTES

Sæt parykken på et parykhoved. Børst håret forsigtigt i gennem med en god børste. Det er vigtigt at parykken sidder godt fast, og ikke rykker sig mens du reder den. Håret kan sagtens se meget filtret ud, især det lange. Der er ingen grund til bekymring, du skal blot rede forsigtigt. Bundstykkerne er fine og tynde. Derfor kan de ikke tåler at du hiver hårdt i dem.

5. LAD TØRRE OVER NATTEN

Det anbefales at vaske parykken om aftenen så den kan tørre over natten. Når produktet tørrer, skal det helst placeres på et parykhoved i din ønskede frisure.

6. INGEN VARMEBEHANDLING

HUSK - Fiberhår parykker kan ikke styles med varme. Du kan finde inspiration til andre stylingmetoder på vores instagram #airskindenmark.com eller kontakte os for specifik vejledning

7. GOD FORNØJELSE!

God fornøjelse! Som udgangspunkt skal dit hår ikke vaskes for ofte. Som regel vaskes parykken efter 10-14 dage, men dette afhænger af aktivitetsniveau. Vask kun når det er nødvendigt, for nogen parykbrugere vasker de kun parykken 1 gang om måneden. Unødig vask slider parykken.