fbpx

VASKEANVISNING PARYKKER ÆGTE HÅR

Den rigtige pleje har betydning for hårets holdbarhed

Kan anvendes til alle hårdele i ægte hår. 

1. VASK I FUGTGIVENDE SHAMPOO

1. Følg nøje vores vaskeanvisning til parykker ægte hår. Vask håret i en god shampoo med ekstra fugt. Vi anbefaler Waterclouds Repair serien samt Hydrate fra Hårologi. Vi anbefaler at du vasker håret i en vask. Hold i fronten af parykken under hele vasken. Når du har tilføjet shampooen, krammer du den ind i håret stille og roligt. Shampooen behøver ikke skumme, og du skal ikke rode rundt i håret, da det da vil ugle og slide unødigt på parykken.

*På vores Airskin parykken kan du med fordel vende vrangen ud på bundstykket, så du grundigt men forsigtigt får vasket bundstykket.

2. TILFØJ BALSAM

Husk at tilføje balsam ligeledes med god fugt. Lad gerne balsam eller eventuel hårkur trække i 10 min, så det afklippede hår får masser af fugt og næring.

3. PARYKKEN TØRRES

Ryst parykken og læg den i et håndklæde og tør/dub den forsigtigt for at få det værste vand ud.

4. PARYKKEN BØRSTES

Sæt parykken på et parykhoved. Børst håret forsigtigt i gennem med en god børste. Det er vigtigt at parykken sidder godt fast, og ikke rykker sig mens du reder den. Håret kan sagtens se meget filtret ud, især det lange. Der er ingen grund til bekymring, du skal blot rede forsigtigt. Husk, at vores Airskin og Fineskin bundstykker er utrolig fine og tynde. Derfor kan de ikke tåler at du hiver hårdt i dem.

5. LAD TØRRE OVER NATTEN

Det anbefales at vaske ægtehårs-produktet om aftenen så den kan tørre over natten. Når produktet tørrer, skal det helst placeres på et parykhoved i din ønskede frisure.

6. KLAR TIL STYLING

Næste morgen er dit ægtehårs-produkt helt tør, og du kan sætte håret, krølle eller glatte det. Vær dog opmærksom på at der ikke må anvendes for høj varme. Fra maks 160- 180 grader afhængig af tykkelse af håret. Der må gerne anvendes vandbaserede stylingsprodukter. Ved varmebehandling brug ALTID varmebeskyttende spray, både før føntørring og igen før glatning.

7. GOD FORNØJELSE!

God fornøjelse! *Som udgangspunkt skal dit hår ikke vaskes for ofte. Som regel vaskes parykken efter 10-14 dage, men dette afhænger af aktivitetsniveau. Vask kun når det er nødvendigt, for nogen parykbrugere vasker de kun parykken 1 gang om måneden. Unødig vask slider parykken.

HAR DU SPØRGSMÅL TIL PLEJE AF DIN HÅRLØSNING?

Kontakt Team Airskin eller vores dygtige kollegaer hos Søndergaard Hair Design

 

ER DIN PARYK I FIBER HÅR?